Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Se Streaming

Download film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top kvalitet. Fuld streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition kvalitet. Download fuld Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-kvalitet. Fuld film streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition-format. Online streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top videoformat.


Du vil indse en komplet beskrivelse af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten nedenfor:
  • Original titel : An American Tail: Fievel Goes West
  • Film titel : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten
  • År for film : 1991
  • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
  • Status for film : Released
  • Udgivelsesdato for film : 1991-11-21
  • Virksomheder af film : Universal Pictures, Amblimation,
  • Landene i film : United States of America,
  • Sprog af film : English,
  • Varighed film : 75 Min
  • Gennemsnitlig stemme af film : 6.1
  • Youtube ID film : IqyBOl6Tt00
  • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,ES,NB,NL,DA,NO,PL,RU,HU,FI,
  • Aktører film :Erica Yohn (Mama Mousekewitz (voice)), John Cleese (Cat R. Waul (voice)), Dom DeLuise (Tiger (voice)), Catherine Cavadini (Tanya Mousekewitz (voice)), Phillip Glasser (Fievel Mousekewitz (voice)), Nehemiah Persoff (Papa Mousekewitz (voice)), James Stewart (Wylie Burp (voice)), Amy Irving (Miss Kitty (voice))

0101329

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten er en bedre film udskilles af Universal Pictures, Amblimation, sammen med beskrivelse af filmen er "Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost, der er stadig katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Lillesøster Tanya drømmer forgæves om en sang-karriere og Fievel vil gerne være en barsk sherif som sin helt Wylie Burp. Familien Muskowitz bliver lokket vest på af den onde gentlemankat, Kat E. Vræl. Men opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem til muse-burgers.Fiewel slår sig sammen med sin trofaste ven, vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Burp bekæmpe katte-bandens grusomme plan.Gys og grin er hoveingredienserne i denne hjertevarme familiefilm.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste øre sprænge lydkvalitet og bedste bedste skuespillere.

Tilbage, når jeg første fundet ud af om denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg at idé eller ikke. Efter at have set det jeg har at foreslå at vi virkelig gerne. Jeg helt klart anbefale denne film for de mennesker, der nyde genre Eventyr, Animation, Familie, . Det er muligt at ser det til gratis bare klikke en knap og tilmeld, du er i stand til at ser diverse nyeste filmtitler som en gave.

... Spille streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste video format 1080p ....




Director : Simon Wells, Characters : David Kirschner, Executive Producer : Frank Marshall, Executive Producer : Kathleen Kennedy, Layout : Marco Cinello, Editor : Nick Fletcher, Producer : Steven Spielberg, Director : Phil Nibbelink, Producer : Robert Watts, Original Music Composer : James Horner, Screenplay : Flint Dille, Background Designer : Michael Rose, Visual Effects : Al Holter, Executive Producer : David Kirschner
Selvfølgelig, nu du kan se film hensyn Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten 100% længde og find den url til dette flick Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste kvalitet.


Tags: sheriff, indianerland, mouse, familie,

Share this article :

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2011. musikalsk film fuld streaming - All Rights Reserved